Σχετικά με εμάς PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Μαρία Διαμαντοπούλου   
Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012 20:07

websitepromotion


Η σχολική μας ιστοσελίδα δημιουργήθηκε το 2008, με σκοπό να ανοίξει ένα παράθυρο επικοινωνίας και να προβάλλει το «πρόσωπο του σχολείου» στην κοινωνία, αφού τα σχολεία δεν είναι ούτε θα μπορούσαν να είναι κλειστά συστήματα εφόσον θέλουν να ανταποκρίνονται στις αλλαγές του περιβάλλοντος και να συνεισφέρουν στην κοινωνικοποίηση των μαθητών.

 Στόχος μας είναι τόσο η παροχή δυνατότητας δημοσίευσης και προβολής των δραστηριοτήτων και των εργασιών των μαθητών όσο και η ενημέρωση αυτών και των γονέων τους για διάφορα χρήσιμα εκπαιδευτικά θέματα. Με την ανάδειξη των δραστηριοτήτων, των καινοτόμων δράσεων, των εκπαιδευτικών προσπαθειών και των επιτυχιών του σχολείου, στοχεύουμε στη διαμόρφωση κινήτρων για μάθηση και δημιουργία.

 Επίσης, επιδιώκουμε την εμπλοκή της σχολικής κοινότητας σε αυτή τη δημιουργική δραστηριότητα, γιατί πιστεύουμε ότι βοηθά να εξοικειωθούν  με τις ΤΠΕ στην πράξη, να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά, να εργάζονται σε ομάδες και να συνεργάζονται με άλλα σχολεία.

 Αρκετά από τα θέματα που φιλοξενεί η ιστοσελίδα αυτή έχουν σχέση με την προβολή  της ευρύτερης περιοχής μας, αφού πραγματικά είναι ένας πολύ όμορφος τόπος που αξίζει να προστατευθεί, να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί περισσότερο.

 Αρχικά κατασκευάστηκε με την πολύτιμη βοήθεια του καθηγητή Πληροφορικής Βασίλη Νταλούκα και ενημερώνεται πολύ τακτικά από μόνιμους εκπαιδευτικούς  του σχολείου, σε συνεργασία με μαθητές που ενδιαφέρονται και υποστηρίζουν την εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαίδευση, τηρώντας πάντα τους κανόνες δεοντολογίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μαθητών και εκπαιδευτικών και της ασφάλειας στο διαδίκτυο.

 Διαχειριστές της ιστοσελίδας και υπεύθυνοι για το σχεδιασμό, τον εμπλουτισμό και την ενημέρωση είναι οι εκπαιδευτικοί Διαμαντοπούλου Μαρία-Μαθηματικός και Δαμιανίδης Δαμιανός-Πληροφορικής, ο οποίος έχει αναλάβει και την τεχνική υποστήριξη.


Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε

η περιήγηση σε αυτήν  να είναι

ευχάριστη και χρήσιμη.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 20:51