Σταθοπούλου Ελένη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 13:58

Η Ελένη Σταθοπούλου γεννήθηκε στην Ανδραβίδα, όπου μένει μέχρι σήμερα με την οικογένειά της. Είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας "Η Εστία" και τα τελευταία χρόνια η υπεύθυνη του τμήματος Εικαστικών (ζωγραφική, γλυπτική, κολάζ) του συλλόγου.

Τα έργα των μικρών μαθητών της παρουσιάζονται σε εκθέσεις που διοργανώνει ο σύλλογος στη διάρκεια του χρόνου  καθώς και σε άλλες διοργανώσεις γειτονικών Δήμων, όπως στην Έκθεση ζωγραφικής  που πραγματοποιήθηκε στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη  Αμαλιάδας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του παιδιού.

ESTIA.EIKASTIKA2

 

Το 2013 πήρε μέρος  στον 6ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με το παρακάτω έργο της που απεικονίζει  ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αξιοπρόσεκτα μνημεία της Ανδραβίδας, την Αγία Σοφία, και απέσπασε το 1ο Βραβείο.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

16620 ph1

Στη φωτογραφία η κα. Εύη  Πάλλα-Χρονοπούλου, πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, μαζί με  τον  ζωγράφο της Βιβλιοθήκης και τις τρεις Ηλείες διαγωνιζόμενες στον παραπάνω διαγωνισμό και οι οποίες κέρδισαν με τα έργα τους  μεγάλο αριθμό θαυμαστών σε όλη την Ελλάδα.

Ένα ακόμα αξιόλογο έργο της χάρισε η κα. Σταθοπούλου στο σύλλογο "Η Εστία" ώστε να κληρωθεί το καλοκαίρι του 2014 στην ετήσια διοργάνωση του συλλόγου και τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες της Εστίας.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 19:51